Van ’t Kruis heeft H.C. Vink overgenomen

Volvo F89
Per 1 januari 2024 heeft Van ’t Kruis Bulk Logistics (dat dit jaar haar 100-jarig bestaan mag vieren) de bedrijfsactiviteiten van H.C. Vink Transport B.V. overgenomen.
DAF XF Euro 6
Ze hebben nog even gewacht om het aan de grote klok te hangen, omdat het personeel, zoals een familiebedrijf betaamd, prioriteit verdient. Nu de klok het jaar 2024 heeft ingeslagen en zij, samen met de chauffeurs, van start zijn gegaan kunnen ze met opgeheven hoofd naar voren kijken. Toch blikt Van ’t Kruis ook graag terug aan de geschiedschrijving die Vink Transport heeft verricht. Ze zien veel gelijkenissen en waardering in de historie en manier van bedrijfsvoering. Van ’t Kruis ziet al jaren een globaliserend ondernemingsklimaat waar de wereld steeds kleiner wordt, maar waarin persoonlijke communicatie vervaagd. Zij houden het graag traditioneel en familiair met de lijnen kort en de aanpak persoonlijk, ondanks dat dat conservatief over kan komen.
DAF CF Euro 6
Concreet betekent deze uitbreiding dat het wagenpark nu uit 35 vrachtwagens bestaat, onderverdeeld in silo-, container, kipper- en tautlinertransport. Sarina Vink verdient met haar expertise alle lof. Zij neemt het roer nemen binnen de container- en tautlinerdivisie van Van ’t Kruis.
Volvo FH 4th gen
DAF XF Euro 6
Scania R480
Volvo FH 2nd gen
Volvo NH12
Vinkfoto’s door Jaco Terlouw

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *