Hey, psssst! DB Schenker kopen?

Deutsche Bahn heeft schulden… Om dat wat minder te maken kún je natuurlijk je treinen op tijd laten rijden. Maar Deutshce Bahn kiest een andere methode, ze houden grote uitverkoop. Arriva is al verkocht, nu staat DB Schenker in de etalage. Best een grote worst, dus niet verwonderlijk dat zo’n 25 concullega’s nu het bedrijf willen kopen. DSV (die al eerder Frans Maas op hebben gegeten) heeft de beste papieren, maar ook Maersk (die van de dure Legoboten en -treinen) wil ook heel graag, juist om qua formaat in de buurt van DSV te komen. Hoe dan ook zal er binnenkort hoogstwaarschijnlijk weer een naam uit het straatbeeld verdwijnen. Dat de kleuren decennia terug al verdwenen waren maakt misschien dat het voor de onafhankelijke toeschouwer wat minder pijnlijk is?

Gelukkig hebben we de foto’s nog.
Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter.Scheuerle diepladerScheuerle dieplader.MAN FEMAN FE.Scania R480Scania R480.Renault Midlum 1st genRenault Midlum 1st gen.MAN TGX 2nd genMAN TGX 2nd gen.DAF cabineDAF cabine.Iveco StralisIveco Stralis.Iveco EurocargoIveco Eurocargo.Mercedes-Benz Actros MP2Mercedes-Benz Actros MP2.DAF LF55DAF LF55.Jungheinrich heftruckJungheinrich heftruck.Ford TransitFord Transit.MAN F2000MAN F2000.Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3.Scania P360Scania P360.Scania R500Scania R500.Mercedes-Benz Atego MP2Mercedes-Benz Atego MP2.Scania R500Scania R500.Volvo FH16 2nd genVolvo FH16 2nd gen.Iveco StralisIveco Stralis.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4.Mercedes-Benz SK 94Mercedes-Benz SK 94.Mercedes-Benz EcolinerMercedes-Benz Ecoliner.Naerko opleggerNaerko oplegger.MAN TGX 1st genMAN TGX 1st gen.Renault Midlum 1st genRenault Midlum 1st gen.Still meerdereStill meerdere.Scania P380Scania P380.Mercedes-Benz SK 88Mercedes-Benz SK 88.Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3.Mercedes-Benz Atego MP1Mercedes-Benz Atego MP1.Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3.Toyota 25Toyota 25.Toyota HeftruckToyota Heftruck.MAN TGX 1st genMAN TGX 1st gen.Volvo FH12 2nd genVolvo FH12 2nd gen.Piaggio PorterPiaggio Porter.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *