Mammoet heeft Jos Blom overgenomen

Volvo FH16 4th gen
Afgelopen februari al, maar ik had er nog niks van meegekregen… Vader Jos Blom startte als ervaren kraanmachinist in de jaren ’80 zijn eigen onderneming, met één kraan. 37 jaar later is dit, mede door de overname van de Heerhugowaardse vestiging van BKF in 2015, uitgegroeid tot een bedrijf met zo’n 40 medewerkers.
Onbekend meerdere (diverse merken)
De hoofdvestiging in Alkmaar zal compleet worden opgeheven, deze activiteiten worden verdeeld over vestigingen Heerhugowaard en Amsterdam. Vestigingen Den Helder en Rotterdam worden ook overgenomen en zullen, evenals Heerhugowaard en Amsterdam, hernoemd worden naar Mammoet Benelux.
Spierings SK1265-AT6
Het perceel in Alkmaar aan de Alexander Flemingstraat blijft eerst van de familie Blom, er gaan geruchten dat de gemeente Alkmaar dit wil gebruiken voor woningbouw, maar dan zal er waarschijnlijk wel het een en ander aan het bestemmingsplan moeten veranderen.
Volvo FH 4th gen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *