Ferry in de containers met de nieuwe Ford F-MAX van Braanker

Afgelopen vrijdag (29 maart 2024) heeft Braanker Logistics een nieuwe Ford F-Max 460 pk 4×2 trekker in gebruik genomen. Zowel voor Braanker als voor chauffeur Ferry best spannend omdat het de 1e Ford is in haar wagenpark. Net als de andere voertuigen is ook deze Ford geleverd met alle veiligheidsvoorzieningen, de meest luxe uitrusting en in de herkenbare huisstijl. De trekker zal hoofdzakelijk ingezet worden in het (inter)nationale containertransport. Veel veilige, comfortabele en winstgevende kilometers toegewenst!

Met dank aan Braanker voor de foto en info!

Update: de Braanker social media manager zat denk ik met de kop al bij de paasborrel, er klopt niet veel van de informatie. De truck heeft uiteraard gewoon, net als iedere Ford F-Max, een 500 pk Cursor (Iveco) motor. En de chauffeur heet Freddy…

One Response

  1. Gijs 1 april 2024 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *