Uitenhage Verhuur B.V. treedt toe tot de Clean Mat Groep

Hako Citymaster 2000

Twee van de oudste en meest ervaren verhuurbedrijven in de reinigingssector van Nederland, gaan vanaf nu in 1 sterke groep verder. Uitenhage treedt met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2024 toe tot de Clean Mat Groep.
DAF 75CF
In de afgelopen tientallen jaren hebben Uitenhage Verhuur B.V. en Clean Mat Truckverhuur B.V., naast elkaar ieder hun eigen stijl ontwikkeld. Vanaf nu bundelen zij hun krachten om vanuit twee vestigingen de Nederlandse markt te bedienen.

Uitenhage Verhuur werkt vanuit een kantoor en een ruime eigen werkplaats op de locatie Wateringen. Clean Mat Truckverhuur heeft op de locatie in Andelst een kantoor, een eigen werkplaats, carrosseriebedrijf, spuiterij, stralerij en meerdere truckwasplaatsen. In beide bedrijven samen, zijn dagelijks 70 mensen druk met de uitvoering van verhuurprojecten van 400 huurvoertuigen, bestaande uit huisvuilwagens (achterladers en zijladers), kraantrechter-voertuigen, haakarmwagens, haak/kraan-voertuigen, veegmachines, kolkenzuigers, veegvuilwagens met of zonder zijbelading en zoutstrooiwagens. Uitenhage blijft vanuit Wateringen, met hetzelfde team haar verhuuractiviteiten uitvoeren en Clean Mat Truckverhuur zal dit vanuit Andelst blijven doen. Door vanuit twee vestigingen te werken kan nog beter worden ingespeeld op ad-hoc-aanvragen voor korte termijn verhuurprojecten.
DAF XF Euro 6
Behalve een verruiming van de mogelijkheden, verandert er voor klanten van beide ondernemingen niets door eenzelfde werkwijze met dezelfde contactpersonen vanuit dezelfde vestigingen. De Clean Mat Groep zal een intensief investeringsprogramma in beider verhuurvloten de komende jaren continueren, om zodoende continuïteit en flexibiliteit te blijven toevoegen aan de inzamelcapaciteit van haar klanten.

Scania 94

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *