De bibliotheek is af!

Vorige week heb ik jullie al een beetje van mijn bibliotheekje laten zien. Deze is zojuist klaar gekomen, dus voor de gelegenheid er maar even fotos van gemaakt. Bij het opruimen kwam ik trouwens nog een paar dozen met foto’s tegen, waar ik jullie de komende maanden weer mee lastig zal vallen, en nog een paar boeken, waarmee de teller van vrachtwagenboeken (exclusief de exemplaren die weg mogen) op precies 300 komt. Maar eerst foto’s van de boeken die ik BUITEN de bibliotheek bewaar.


De bibliotheek is klein, maar de strips en WTF boeken bewaar ik in een NOG kleinere kamer…


De stapel met dubbele boeken en boeken die niet meer binnen de collectie passen. Als je iets interessants ziet, mail me maar. Vooral veel Truckstar fotojaarboeken uit de jaren ’80.


De boeken die op het nachtkastje aan de bijrijderskant van mijn bed liggen. ­čśŤ (De Kamasoetra is trouwens het slechtste boek OOIT! Ik denk niet dat ik het hoofdstuk ‘hoe versier ik een minderjarig meisje door haar een poppenhuis te geven’ ooit toe zal passen…)


Overzichtje van de bibliotheek. Er komt nog een stoel in, maar die moet van zolder komen en dat word hem niet alleen. En de miniaturen die er opvulling in de kasten staan moeten nog even afgestoft worden.


Die niet autoboeken-kast. Op plank 1 de volksverhalen, op plank 2 de paganistische boeken.


Plank 3: inforatieve boeken links en woordenboeken rechts. Plank 4 leesboeken (geef ik vaak weg als ik ze out heb, vrij lege plank dus. Collectie Harry Potter en Stephen King zal op zolder liggen gok ik). Plank 5 overige zooi, inclusief een map met alle kentekens van alle trucks waar ik een analoge foto van heb, en mijn profielwerkstuk.


Mijn mappen met folders. (Groot deel van de folders zit in dozen in een andere kamer trouwens)


Kast 1, plank 1, 2 en 3: De merkboeken.


Plank 4: links algemeen, rechts militair. Plank 5: links Truckstar fotojaarboeken, rechts Gouden Boeken


Kast 2, plank 1: bedrijven. Plank 2: bedrijfswagens op soort.


Plank 3: Regio. Plank 4: Naslagwerken. Plank 5: brandweer.


kast 3, plank 1: Overige voertuigen. Plank 2: Links trucksport, rechts autosport. Plank 3: personenwagens.


Plank 4: bussen. Plank 5: bouwmachines.


Kast 4, plank 1: Links de Podszun jaarboeken, rechts Super Trucks kaarten. Plank 2: Links Lastauto Omnibus Katalog, rechts overige jaarboeken.


Plank 3: oldtimer trucks. Plank 4: offroad. Plank 5: boeken met idiote maten zodat ze niet op de goede plek in de kast kunnen staan.

One Response

  1. Tom Megens 28 april 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *