[352 foto’s] De vijfde Oldtimerdag Tzummarum met toerrit

Op zaterdag 2 september 2023 wordt voor de vijfde keer de Oldtimerdei met braderie en toerrit georganiseerd. Ondanks dat het niet ver weg is, was het nu pas de eerste keer dat ik er bij kon zijn. Het is een flink stuk groter én gevarieerder dan ik dacht! Absolute aanrader dit evenement. Met dank aan de organisatie voor het aangeven van de beste fotoplek voor de toerritten. Er waren vijf toerritten. Om 11:00, 12:00 en 13:00 vertrokken er groepen personenwagens, om 11:15 een groep brommers en om 11:30 oldtimer trekkers. De eerste vier groepen heb ik vast kunnen leggen, daarna ben ik het dorp in gegaan. Toen ik daar klaar was, was de laatste groep voor de rit net vertrokken, toevallig de kant op die ik ook op moest, dus ik ben er lekker een stuk achteraan getuft in de SLK. Normaal zijn jullie van me gewend dat ik ALLES op de foto zet bij een evenement, dat was nu geen optie, sorry daarvoor!


Mooi plekje gevonden tussen Tzummarum en Firdgum.


Er was ook een fietstocht langs dit traject, leek speciaal gericht op boomers die zichzelf erg lollig vinden.


Ik heb aan mijn vriendin gevraagd of zij voortaan ook in een houten kist achter de trekker met mij op reis wil. Ik heb vreemd genoeg nog geen antwoord gekregen?


Mijn Pussywagon mag dan niet meer bestaan, de Subaru Impreza Plus houdt een speciaal plekje in mijn hart.


Mooie afsluiting

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *