Kenworth C500

Een Kenworth zie je al vrijwel zelden in Nederland, maar een C500, een model dat is bedoeld voor zwaar transport op uitgestrekte olievelden, is al helemaal een bijzonderheid. Toch zijn er in de loop van de jaren minstens twee in Nederland geweest, beide op de Mack en Speciaal transport dag.

Kenworth C500
In 2000 was Mammoet net overgenomen door Van Seumeren, en kwam er veel materieel naar Nederland om naar de nieuwe kleuren overgespoten te worden. De vers overgespoten 100322 kon daardoor in Utrecht geshowed worden.

Kenworth C500
Elf jaar later was het weer raak, dit maal een C500 in de frisse kleuren van Nooteboom Trading, die niet alleen trailers verkoopt voor zwaar transport, maar ook trucks om ze te kunnen trekken.
Kenworth C500Kenworth C500Kenworth C500Kenworth C500

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *