Toyota Prius


Eén van de meest verschrikkelijke auto’s op de Nederlandse markt vind ik de Toyota Prius. Niet alleen omdat hij een bavianenkont aantrekkelijk doet lijken, maar ook omdat de wagen gebaseerd is op een leugen. Hij moet het hebben van zijn mileuvriendelijke imago, maar de productie is veel vervuilender en waar bij een gewonde auto 98% recyclebaar is, blijf je met een Prius nog met 35% van de troep zitten.

De eerste generatie werd vanaf 1997 geproduceerd voor Japan en sinds 2000 voor de wereldmarkt. In 2004 kwam de tweede generatie, in 2009 al weer door de derde generatie opgevolgd. Vanaf de derde generatie zijn er meer varianten, waaronder een stationwagon. Het is de bedoeling dat Prius een apart merk voor hybride voertuigen word onder de Toyota vlag.TAXI!!!! Op naar de volgende blog!!! Snel weg hier, tijd voor LEUKE voertuigen!

One Response

  1. Eric 15 september 2013 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *