A-Ware Food Group kiest voor MAN TGX Euro 6

A-Ware Food Group BV, specialist in verwerking en distributie van kaas, heeft bij MAN een order geplaatst voor de levering van in totaal honderd Euro 6-voertuigen. Het gaat om 65 trekkers van het type MAN TGX 26.440 6×2/4 BLS met XLX-cabine voor A-Ware Logistics in Tiel en 35 trekkers van het type MAN TGX 18.440 4×2 BLS met XLX-cabine voor dochterbedrijf AB Texel BV.

De keuze is op MAN gevallen na uitgebreide tests met TGX Euro 6-trucks die eerder dit jaar zijn ingezet. Het gunstige brandstofverbruik, het lage eigen gewicht van de trekkers, de moderne uitstraling en de tevredenheid van de chauf-feurs hebben de doorslag gegeven. “Vooral ook het feit dat de MAN-organisatie in Nederland in handen is van familiebedrijf Pon Holdings heeft een belangrijke rol gespeeld bij deze beslissing”, stelt Adriaan Vis, Chief Operating Officer van A-Ware Food Group BV en Managing Director van A-Ware Services. “We zijn zelf van oudsher ook een familieonderneming en doen graag zaken met leveranciers die zich – net als wij – kenmerken door stabiliteit, betrouwbaarheid en langetermijnvisie. Eigenschappen en toegevoegde waarde die kenmerkend zijn voor familiebedrijven en die we ook zien bij Pon en de Nederlandse MAN-organisatie.”

De A-Ware Food Group BV legt zich vooral toe op het laten rijpen, het versnijden, verpakken, opslaan en transporteren van kaas en andere foodproducten onder geconditioneerde omstandigheden. Het bedrijf heeft een wagenpark van zeshonderd voertuigen en levert in heel Europa en ook steeds meer daarbuiten. Binnenkort start het bedrijf met de bouw van een eigen kaasfabriek in Heerenveen, die in 2014 in bedrijf wordt genomen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *