Jan Krediet failliet

Transportbedrijf Jan Krediet uit Steenwijk (vroeger Noordwolde) heeft volgens de Steenwijker Courant gister surseance van betaling aangevraagd, ’s middags is het personeel daar over geïnformeerd. Krediet is binnen de Benelux marktleider op het gebied van meubeldistributie. Nadat het bedrijf decennia terug de neergang van de Stellingwerver pitriet-industrie heeft overleefd, komt het bedrijf nu opnieuw een flinke hobbel in de weg tegen. Hopelijk komt de transporteur er weer bovenop, hoe dan ook, veel sterkte voor de betrokkenen!

edit maandag 30 december: vanochtend is het faillissement aangevraagd, curator is mr. Meulenberg. Nogmaals heel veel sterkte voor de 104 medewerkers!

edit maandagavond 30 december: zojuist is bekend gemaakt dat er een doorstart komt. Er is nog niet bekend hoeveel personeel mee kan.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *