US Heavy Truck Club openingsweekend

Veel rumoer op de sociale media, een konvooi met Amerikaanse trucks veroverde Groningen en Fryslân! De ‘schuldige’ van dit tafereel was Martin van der Velde van wegrestaurant In de Klaver in Niebert. Hij heeft een Kenworth W900 en is lid van de U.S. Heavy Duty Truck Owners Club. Deze vereniging had afgelopen weekend haar eerste meeting van 2014. Op zaterdag een mooie rit door de regio, de nacht er voor en na werd bij het restaurant van Van der Velde geslapen. Toen ik daar zondagochtend aankwam waren een aantal deelnemers helaas al vertrokken, gelukkig was ik wel net op tijd om de ‘grote uittocht’ op de foto te zetten.

Alle foto’s die ik bij dit evenement heb gemaakt kun je vinden op truckfan.nl.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *