Volvo FMX 8×4 tridem voor Woudenberg

Woudenberg B.V. uit Renkum heeft onlangs een Volvo FMX 8×4 tridem in gebruik genomen. De truck wordt voornamelijk ingezet voor de wegenbouw en het vervoer van houtsnippers. Het voertuig werd geleverd door Volvo Trucks-dealer Harbers Trucks.

Volvo FMX 2nd gen


Recent nam Woudenberg B.V. ook een Volvo FH 6×2 bakwagen in ontvangst. Het totaal aantal Volvo-trucks in het wagenpark van Woudenberg komt daarmee op 8 stuks.

De Volvo FMX met 460 pk is voorzien van Volvo’s automatisch schakelende versnellingsbak I-Shift. “De I-Shift schakelt heel makkelijk en soepel. Om het laadvermogen zo goed mogelijk te benutten in combinatie met een korte draaicirkel, is de keuze gevallen op een Volvo FMX 460 8×4 tridem chassis met een 10 tons vooras en een gestuurde en liftbare naloopas. Dit blijkt voor ons werk de ideale truck”, vertelt Coen van Woudenberg, directeur van Woudenberg B.V.

Volvo FMX 2nd gen

De Volvo FMX is voorzien van een Palfinger Epsilon recyclingkraan met radiografische afstandsbediening en hoogstaplateau. De containerafzet installatie is van het merk Transcom en heeft een 28 tons kettingsysteem met telescoopcilinders, elektrische uitklapbumper en een RVS opbergkist met kettingbak.

Van Woudenberg B.V. verzorgt voor zowel particulieren als bedrijven het transport van goederen over de weg, de handel in goederen en het inzamelen, sorteren, bewerken en afvoeren van afvalstoffen. Het bedrijf werd in 1966 opgericht en is momenteel in handen van de tweede generatie onder leiding van Coen van Woudenberg. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij Woudenberg hoog in het vaandel.

Volvo FMX 2nd gen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *