Bergnet is (grotendeels) overgenomen door De Jong Zuurmond Groep

DAF XF Euro 6
Met trots deelde De Jong Zuurmond Groep vandaag mede dat ze autobergingsbedrijf Bergnet per dinsdag 9 april 2024 overgenomen heeft. De Gelderse dienstverlener in infrabeheer, onderhoud en services, koopt een meerderheidsbelang in het bedrijf van directeuren en oprichters Sander en Nicole Vlaar.
Volvo FM 5th gen
Beiden behouden een substantieel belang en blijven na de overname aan als directie bij Bergnet, dat een van de grotere autobergingsbedrijven van de Nederlandse snelwegen is.
Freightliner FL
Bergnet voert dag en nacht autoberging, pechhulp en transportwerkzaamheden voor vracht- en personenauto’s uit in Midden-Nederland. Vanuit zes locaties in Amsterdam, Haarlem, Amersfoort, Lelystad, Almere en Blaricum verwerkte het bedrijf van het echtpaar Vlaar over 2023 meer dan 29 duizend opdrachten voor de snelwegen.
Bucher veegmachine
In totaal voerde Bergnet over het afgelopen jaar meer dan 120 duizend opdrachten uit op zowel het hoofd- als onderliggende wegennet. De overname heeft geen gevolgen voor de 125 werknemers en de bedrijfsnaam.
Mercedes-Benz Atego MP2
Strategische partner
Met de overname voegt De Jong Zuurmond Groep autoberging, pechhulp en transportwerkzaamheden toe aan het portfolio. Daarnaast bundelen beide partijen hun kennis en netwerk en kunnen zij gezamenlijke diensten aanbieden. Ook biedt de overname voor het autobergingsbedrijf een nieuw toekomstperspectief, zegt Bergnet-directeur Nicole Vlaar. “We treden toe tot een strategische partner waardoor we nieuwe diensten aan kunnen bieden”, aldus Vlaar. “We voelen ons goed bij de cluster van bedrijven, waarbij andere marktpartijen uit onze sector zich ook kunnen aansluiten. De Jong Zuurmond Groep biedt ons de mogelijkheid om verder uit te breiden.”
GINAF O6 4341 S-H
MAN TGS 1st gen
MAN TGX 2nd gen
Ford F350
MAN TGS
Mercedes-Benz Axor
MAN TGA

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *