CM Mission 150e

De CM Mission 150e wordt gekenmerkt door de opbouw van composiet in combinatie met een 100% elektrische aandrijflijn. Deze unieke combinatie maakt de CM Mission een lichtgewicht, compacte, stille, economische, ergonomische en boven alles ontzettend duurzame oplossing. De Mission is hoogwaardig vormgegeven, is in elke gewenste kleur te verkrijgen en kan voor diverse doeleinden worden gebruikt. De composiet-body komt daarnaast met een garantietermijn van maar liefst 10 jaar.

De CM Mission is een bus die in de publieke transportsector op vele flexibele manieren ingezet kan worden. In de bus kunnen 16 personen vervoerd worden die, omdat de bus geen chassis heeft, op een makkelijke manier in en uit kunnen stappen. Omdat de bus zo’n lage vloer heeft, is deze zeer geschikt voor rolstoeltransport. Er kan gekozen worden voor een nooduitgang links- of juist rechtsachter en u kunt kiezen voor een bus met achterdeur of gesloten achterkant. Wat denkt u bijvoorbeeld van de CM Mission als shuttlebus voor op vliegvelden? Met een luxe interieurafwerking, kan de bus ingezet worden voor first en businessclass vervoer.

Behalve als bus is de CM Mission 150e ook een voertuig dat geschikt is voor pakketdiensten. Omdat het voertuig licht van gewicht en compact is, kan het gemakkelijk manoeuvreren door kleine en smalle straatjes. Het voertuig is daarnaast ontzettend stil en zorgt dus niet voor onnodige overlast tijdens bevoorradingstijden in de vroege ochtend en in de avonden. Omdat het voertuig geen chassis en dus een lage vloer heeft, is het voertuig daarnaast ook nog eens gemakkelijk te laden en te lossen.

De afkorting CM staat overigens voor Composite Mobility. De CM Mission 150e heeft een actieradius van 160 kilometer en is elektronisch begrensd op een maximum snelheid van 100 kilometer per uur. Het voertuig is 7.500 mm lang, 2.200 mm breed, 2.690 mm hoog en weegt 5.000 kilo.

One Response

  1. rene 4 oktober 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *