AB Texel wil Butter overnemen

De expansiedrift van A-Ware dochter AB Texel lijkt maar niet ten einde te komen. Nadat eerder deze week bulktranpsorter HTN uit Buitenpost over is genomen, heeft het nu haar oog laten vallen op Butter. Als de overname doorgaat breidt AB Texel zijn toch al grote marktaandeel in de agrarische transportsector nog meer uit. Zodra er meer nieuws bekend is wordt deze blogpost geupdate.
Scania R420

DAF XF105

update 16:12: In de Texelse Courant staat meer info.

Het wagenpark van AB bestaat op dit moment uit 500 trekkende eenheden en circa 900 opleggers. Butter heeft 270 trekkers en 400 bandlossers. Bij elkaar opgeteld zijn dit dus 770 trekkers en 1300 opleggers. De overname zal niet ten koste gaan van de werkgelegenheid.
DAF XF Euro 6

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *