DAF 1100 ~ Vrachtautorijschool Tj. van ’t Zet

Een jaar of 30 terug was het nog iets gemakkelijker om je truckrijbewijs te halen. De tijden van een rondje om de kerk in een Opel Blitz waren er al niet meer, maar de lestrucks waren nog niet, zoals tegenwoordig, 40-tonners, maar een licht truckje. Zo kon je in Bolsward bij Tj. van ’t Zet lessen volgen met een door De Groot opgebouwde DAF 1100. Let vooral ook eens op de trucks die op de achtergrond geparkeerd staan, wat een prachig tijdsbeeld geven deze foto’s…
DAF 1100
DAF 1100

Van ’t Zet heeft voor zover ik weet nog steeds een rijschool in Bolsward. Voor je vrachtwagenrijbewijs kun je er niet meer terecht, wel voor B en E achter B.

3 Comments

  1. Frank 21 november 2014 Reply
    • Ulbe Zuiderbaan 23 november 2014 Reply
  2. hein 23 november 2014 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *