Tweede lichting brandweervoertuigen voor OSE China


Scania P410
Vrijdag 21 november heeft Ziegler Brandweertechniek wederom 10 stuks tankautospuiten verscheept naar China, ten behoeve van Oceans Safety Equipment in Shenzhen.
Scania P410
Eind oktober zijn reeds de 1e zeven voertuigen afgeleverd als onderdeel van deze mega-order. De voertuigen zijn opgebouwd op een Scania chassis, type P310 4×2 en type P410 6×4. De voertuigen zijn voorzien van een Ziegler FPN 10-4000-2HH pomp en hebben een tankcapaciteit van 4000 liter water, 1500 liter schuim klasse B en 500 liter schuim klasse A.
Scania P410
Als blussysteem is een geheel nieuw hoog vermogen CAFS systeem geïnstalleerd. Per CAFS persleiding zijn de verhoudingen tussen lucht, schuim en water instelbaar. De voertuigen zijn uitgerust met een ergonomisch Ziegler Z-control pompbediening die de bediening van de geavanceerde installatie eenvoudig maakt.
Scania P410
Dit project heeft een productiebezetting van meer dan 15 manjaren en is de grootste exportorder uit de geschiedenis van Ziegler Brandweertechniek.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *