Country Wytske & Dubbel Accoord ~ As in fiskje yn it wetter

Normaal gesproken heb ik helemaal niks met trucksershits… Mijn oren gaan er van bloeden, erg naar. Country is ook niet mijn genre, dus naar Country Wytske had ik nog nooit echt geluisterd. Wat ik wel mooi vind, is Friestalige muziek. Op Omrop Fryslân draaien ze ’s nachts alleen maar muziek in die mooie taal. Daar hoorde ik al regelmatig een nummer voorbij komen met een heerlijke cadans er in… Kom ik er vandaag achter dat dat van Country Wytske met Dubbel Accoord is! Veel mensen zullen het niet van mij verwachten, het is niet bepaald een headbangnummer, maar ik vind dit dus gewoon heel erg gaaf…


Omdat niet iedereen de Friese taal machtig is heeft Piet Kamstra het nummer ondertiteld.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *