De oogst van 18 februari 2015

Het plekje bij Stiens waar ik gisteren stond beviel me wel, daar ben ik vanmiddag (18 februari 2015) dus nog een keer gaan staan. De topspot van de dag zag ik vanaf daar echter in mijn spiegel: een DAF XF met Truckland trailer. Gelukkig kreeg ik die er ook mooi op.
DAF XF Euro 6
DAF XF Euro 6 ~ Komen.
Scania G380 18 februari 2015
Scania G380 ~ Walinga.
Mercedes-Benz Sprinter
Mercedes-Benz Sprinter ~ UPS.
Mercedes-Benz Atego MP2
Mercedes-Benz Atego MP2 ~ Tielbeke.
DAF 85
DAF 85 ~ Broekens.
Scania P340 Het plekje bij Stiens waar ik gisteren stond beviel me wel, daar ben ik vanmiddag (18 februari 2015) dus nog een keer gaan staan. De topspot van de dag zag ik vanaf daar echter in mijn spiegel: een DAF XF met
Scania P340 ~ Hoekstra.
DAF LF55
DAF LF55.
VW Crafter
VW Crafter.
Mercedes-Benz Actros MP1
Mercedes-Benz Actros MP1 ~ HANOS.
VDL Citea
VDL Citea ~ Arriva.
DAF XF105 Het plekje bij Stiens waar ik gisteren stond beviel me wel, daar ben ik vanmiddag (18 februari 2015) dus nog een keer gaan staan. De topspot van de dag zag ik vanaf daar echter in mijn spiegel: een DAF XF met
DAF XF105 ~ Kivits Drunen.
DAF CF75 Het plekje bij Stiens waar ik gisteren stond beviel me wel, daar ben ik vanmiddag (18 februari 2015) dus nog een keer gaan staan. De topspot van de dag zag ik vanaf daar echter in mijn spiegel: een DAF XF met Het plekje bij Stiens waar ik gisteren stond beviel me wel, daar ben ik vanmiddag (18 februari 2015) dus nog een keer gaan staan. De topspot van de dag zag ik vanaf daar echter in mijn spiegel: een DAF XF met Het plekje bij Stiens waar ik gisteren stond beviel me wel, daar ben ik vanmiddag (18 februari 2015) dus nog een keer gaan staan. De topspot van de dag zag ik vanaf daar echter in mijn spiegel: een DAF XF met Het plekje bij Stiens waar ik gisteren stond beviel me wel, daar ben ik vanmiddag (18 februari 2015) dus nog een keer gaan staan. De topspot van de dag zag ik vanaf daar echter in mijn spiegel: een DAF XF met
DAF CF75 ~ Van den Anker.
Scania R380
Scania R380 ~ Van der Werff.
Volvo FH 3rd gen
Volvo FH 3rd gen ~ P. Wiersma.
DAF CF85
DAF CF85 ~ Van Dingenen.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *