Volvo FH4 vijfasser voor Van der Donk (deel 3)

Nadat deel 1 en deel 2 al veel eerder zijn verschenen, is de Volvo FH vijfasser voor Van der Donk nu eindelijk af, zodat het tijd is voor deel 3. Om verschillende redenen kon de aanvankelijke deadline niet gehaald worden. Enrico van der Donk heeft besloten dat de truck dan pas na de winter af hoefde te zijn. Je kunt beter immers een goede truck wat later hebben dan een probleemtruck omdat het werk is afgeraffeld op een eerder tijdstip. Hij weegt maar iets meer dan 16 ton waardoor hij bijna 33 ton mag laden. Wederom met dan aan Wiljan Broks voor de foto’s.
Volvo FH 4th gen

Volvo FH 4th gen

Volvo FH 4th gen

Volvo FH 4th gen

Volvo FH 4th gen
Vandaag is de truck voor het eerst gebruikt, veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *