Uit het archief: Hanomag-Henschel

Hanomag-Henschel heeft maar een relatief korte tijd bestaan. Sinds 1964 hoorden zowel Hanomag als Henschel al tot het Rheinstahl-concern, de fusie in 1969 was dus een logische stap. Daimler-Benz had toen al een vinger in de pap, die invloed werd steeds groter, totdat het bedrijf helemaal op was gegaan in het grote concern en de naam Hanomag-Henschel in 1974 definitief verdween. Er zijn alsnog veel trucks van over gebleven, een bloemlezing.
Hanomag-Henschel F161

Hanoheeft maar een relatief korte tijd bestaan. Sinds 1964 hoorden zowel Hanomag als Henschel al tot het Rheinstahl-concern, de fusie in 1969 was dus een logische stap. Daimler-Benz had toen al een vinger in de pap, die invloed werd steeds groter, totdat het bedrijf helemaal op was gegaan in het grote concern en de naam mag-Henschel H261

Hanoheeft maar een relatief korte tijd bestaan. Sinds 1964 hoorden zowel Hanomag als Henschel al tot het Rheinstahl-concern, de fusie in 1969 was dus een logische stap. Daimler-Benz had toen al een vinger in de pap, die invloed werd steeds groter, totdat het bedrijf helemaal op was gegaan in het grote concern en de naam mag-Henschel F45

Hanomag-Henschel F221

Hanomag-Henschel F130

Hanheeft maar een relatief korte tijd bestaan. Sinds 1964 hoorden zowel Hanomag als Henschel al tot het Rheinstahl-concern, de fusie in 1969 was dus een logische stap. Daimler-Benz had toen al een vinger in de pap, die invloed werd steeds groter, totdat het bedrijf helemaal op was gegaan in het grote concern en de naam omag-Henschel F161

Hanomag-Henschel F161

Hanomag-Henschel F161

Hanomag-Henschel F191

Hanomag-Henschel F223

Hanheeft maar een relatief korte tijd bestaan. Sinds 1964 hoorden zowel Hanomag als Henschel al tot het Rheinstahl-concern, de fusie in 1969 was dus een logische stap. Daimler-Benz had toen al een vinger in de pap, die invloed werd steeds groter, totdat het bedrijf helemaal op was gegaan in het grote concern en de naam omag-Henschel F25

Hanomag-Henschel F261

Hanoheeft maar een relatief korte tijd bestaan. Sinds 1964 hoorden zowel Hanomag als Henschel al tot het Rheinstahl-concern, de fusie in 1969 was dus een logische stap. Daimler-Benz had toen al een vinger in de pap, die invloed werd steeds groter, totdat het bedrijf helemaal op was gegaan in het grote concern en de naam mag-Henschel F261

Hanomheeft maar een relatief korte tijd bestaan. Sinds 1964 hoorden zowel Hanomag als Henschel al tot het Rheinstahl-concern, de fusie in 1969 was dus een logische stap. Daimler-Benz had toen al een vinger in de pap, die invloed werd steeds groter, totdat het bedrijf helemaal op was gegaan in het grote concern en de naam ag-Henschel F45

Hanomheeft maar een relatief korte tijd bestaan. Sinds 1964 hoorden zowel Hanomag als Henschel al tot het Rheinstahl-concern, de fusie in 1969 was dus een logische stap. Daimler-Benz had toen al een vinger in de pap, die invloed werd steeds groter, totdat het bedrijf helemaal op was gegaan in het grote concern en de naam ag-Henschel F46

Hanomag-Henschel F65heeft maar een relatief korte tijd bestaan. Sinds 1964 hoorden zowel Hanomag als Henschel al tot het Rheinstahl-concern, de fusie in 1969 was dus een logische stap. Daimler-Benz had toen al een vinger in de pap, die invloed werd steeds groter, totdat het bedrijf helemaal op was gegaan in het grote concern en de naam

Hanomag-Henschel F66

Hanomag-Henschel F86

Hanomag-Henschel H161
Nog veel meer Hanomag-Henschel foto’s vind je op truckfan.nl.

NET ZO INTERESSANT

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *