Goedsign heeft mijn Skoda Fabia bestickerd

Gisterochtend ben ik samen met mijn Skoda Fabia naar [goedsign] geweest. Vlak voor het weekend had ik mijn logo gemailed, plus wat mijn wensen waren. Maar ook het verzoek dat als ze zelf wat beters wisten, dat ik dat graag hoorde. Niet lang daarna had ik een mail terug met twee ontwerpen. Eén precies volgens mijn wensen, en één naar hun inzicht, met mijn wensen uiteraard wel in het achterhoofd. Het zal jullie niks verbazen dat ik voor het ontwerp van goedsign gekozen heb…
Skoda Fabia goedsign
Afgelopen maandag kon ik er al terecht, maar ik koos om logistieke redenen voor een dag later. Na een vriendelijke ontvangst kon ik direct de auto naar binnen rijden en werd er begonnen met de metamorfose. Nog geen uur later stond ik al weer buiten met een prachtig bestickerde auto, waar ik zeer content mee ben!
Skoda Fabia
Eerst even door de wasstraat.
Skoda Fabia
Het ontwerp.
Skoda Fabia

Skoda Fabia

Skoda Fabia

Skoda Fabia

Skoda Fabia

Skoda Fabia

Skoda Fabia
Klaar!
Skoda Fabia

Skoda Fabia

Skoda Fabia
Als ik nu langs de weg sta te fotograferen weet men ten minste waar de foto’s terug te vinden zijn.
Skoda Fabia
Een ander voertuig uit de Goedsign koker.
Iveco Powerstar
Goedsign doet veel meer dan autobelettering alleen, men levert een compleet pakket. Auto’s kunnen uiteraard compleet gewrapt worden, maar complete muren kunnen aangepakt worden. Met een wrap, een folie of een peesdoek, mogelijkheden te over. Gevelreclame (complete styling, lichtreclame), vlaggen, borden, wegwijzers, alles wat je verwacht word geleverd. Maar [goedsign] gaat nog een stap verder. Men kan logo’s branden in hout, er zijn al waterscooters gewrapt, er is een serie trap- en loopauto’s in dakarkleuren voor Iveco aangepast, er zijn fietsen beletterd, boten en bobslee’s worden gewrapt, je kunt het zo gek niet verzinnen of ze kunnen het doen, of hebben het zelfs al gedaan. Op de website zie je alle mogelijkheden.
Iveco trapauto

3 Comments

  1. Frank 18 maart 2015 Reply
  2. Arjane 19 maart 2015 Reply
  3. bob 22 mei 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *