Vaarboer & Twint als nieuwe charter voor Monsma


Volvo FH 4th gen Deze is aangeschaft door Bart Twint, een jonge man die eerst bij Vaarboer werkte. Vaarboer heeft een shovel in Zaandam bij een bedrijf staan waar Monsma 7 dagen in de week 15 vrachten corngold (maisgluten) per dag vandaan haalt. De eigenaar van dit bedrijf had geen opvolger, toen is Twint er bij in gekomen, zodat Vaarboer & Twint ontstond. De ambitieuze ondernemer wil uitbreiden met zijn bedrijf, derhalve heeft hij Monsma benaderd met de vraag of hij met een nieuwe truck voor hen kon charteren. Het antwoord op deze vraag lijkt me getuige de foto's en de titel van deze blog vrij duidelijk. De chauffeur wordt iemand uit regio van Vrouwenparochie. Vaarboer & Twint Vaarboer & Twint Vaarboer & Twint Vaarboer & Twint Vaarboer & Twint
Gisteren stond er een Volvo FH 4th gen met Monsma op de deuren bij M.S. de Vries in Beetgum. Deze is aangeschaft door Bart Twint, een jonge man die eerst bij Vaarboer werkte. Vaarboer heeft een shovel in Zaandam bij een bedrijf staan waar Monsma 7 dagen in de week 15 vrachten corngold (maisgluten) per dag vandaan haalt. De eigenaar van dit bedrijf had geen opvolger, toen is Twint er bij in gekomen, zodat Vaarboer & Twint ontstond. De ambitieuze ondernemer wil uitbreiden met zijn bedrijf, derhalve heeft hij Monsma benaderd met de vraag of hij met een nieuwe truck voor hen kon charteren. Het antwoord op deze vraag lijkt me getuige de foto’s en de titel van deze blog vrij duidelijk. De chauffeur wordt iemand uit regio van Vrouwenparochie.
Volvo FH 4th gen Deze is aangeschaft door Bart Twint, een jonge man die eerst bij Vaarboer werkte. Vaarboer heeft een shovel in Zaandam bij een bedrijf staan waar Monsma 7 dagen in de week 15 vrachten corngold (maisgluten) per dag vandaan haalt. De eigenaar van dit bedrijf had geen opvolger, toen is Twint er bij in gekomen, zodat Vaarboer & Twint ontstond. De ambitieuze ondernemer wil uitbreiden met zijn bedrijf, derhalve heeft hij Monsma benaderd met de vraag of hij met een nieuwe truck voor hen kon charteren. Het antwoord op deze vraag lijkt me getuige de foto's en de titel van deze blog vrij duidelijk. De chauffeur wordt iemand uit regio van Vrouwenparochie.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *