Peugeot 205 Fourgonette

Vanmiddag zag ik een Peugeot 205 Fourgonette. Deze is voor zover ik weet in Nederland nooit leverbaar geweest, wij hadden wel ombouwen door onder andere Terberg en Gruau, maar die hadden toch beduidend minder ruimte dan deze C15-achtige. Ook in Frankrijk zullen er niet gek veel verkocht geweest zijn, dit was voor het eerst dat ik er een in Frankrijk heb gezien.
Peugeot 205 Fourgonette

Peugeot 205 Fourgonette

Peugeot 205 Fourgonette

Peugeot 205 Fourgonette Fourgonette. Deze is voor zover ik weet in Nederland nooit leverbaar geweest, wij hadden wel ombouwen door onder andere Terberg en Gruau, maar die hadden toch beduidend minder ruimte dan deze C15-achtige. Ook in Frankrijk zullen er neit gek veel verkocht geweest zijn, dit was voor het eerst dat ik er een in Frankrijk heb gezienFourgonette. Deze is voor zover ik weet in Nederland nooit leverbaar geweest, wij hadden wel ombouwen door onder andere Terberg en Gruau, maar die hadden toch beduidend minder ruimte dan deze C15-achtige. Ook in Frankrijk zullen er neit gek veel verkocht geweest zijn, dit was voor het eerst dat ik er een in Frankrijk heb gezienFourgonette. Deze is voor zover ik weet in Nederland nooit leverbaar geweest, wij hadden wel ombouwen door onder andere Terberg en Gruau, maar die hadden toch beduidend minder ruimte dan deze C15-achtige. Ook in Frankrijk zullen er neit gek veel verkocht geweest zijn, dit was voor het eerst dat ik er een in Frankrijk heb gezienFourgonette. Deze is voor zover ik weet in Nederland nooit leverbaar geweest, wij hadden wel ombouwen door onder andere Terberg en Gruau, maar die hadden toch beduidend minder ruimte dan deze C15-achtige. Ook in Frankrijk zullen er neit gek veel verkocht geweest zijn, dit was voor het eerst dat ik er een in Frankrijk heb gezienFourgonette. Deze is voor zover ik weet in Nederland nooit leverbaar geweest, wij hadden wel ombouwen door onder andere Terberg en Gruau, maar die hadden toch beduidend minder ruimte dan deze C15-achtige. Ook in Frankrijk zullen er neit gek veel verkocht geweest zijn, dit was voor het eerst dat ik er een in Frankrijk heb gezien

NET ZO INTERESSANT

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *