Giotti Victoria Gladiator op Intermat 2015


Giotti Victoria Gladiator
Als je de naam ‘Giotti Victoria Gladiator‘ hoort denk je waarschijnlijk aan een gigantische Italiaanse truck of machine. De naam is ietwat misleidend, de waarheid is wat bescheidener. De naam is wel Italiaans, maar de ‘truck’ is in de basis eigenlijk gewoon een DongFeng uit China. Italianen vinden het nu eenmaal leuk dingen onder hun eigen naam te verkopen. En een Gladiator? Tsja, als je referentiekader een Vespa is misschien wel inderdaad. Wat aan dit voertuig vooral opvalt zijn de ‘nieren’, ik kan me niet voorstellen dat BMW daar heel erg blij mee is… Op de Intermat werd een Giotti Victoria Gladiator getoond op de stand van hoogwerkerfabrikant Comet.
Giotti Victoria Gladiator

Giotti Victoria Gladiator

Giotti Victoria Gladiator

Giotti Victoria Gladiator wat bescheidener. De naam is wel Italiaans, maar de 'truck' is in de basis eigenlijk gewoon een DongFeng uit China. Italianen vinden het nu eenmaal leuk dingen onder hun eigen naam te verkopen. En een Gladiator? Tsja, als je referentiekader een Vespa is misschien wel inderdaad. Wat aan dit voertuig vooral opvalt zijn de 'nieren', ik kan me niet voorstellen dat BMW daar heel erg blij mee i wat bescheidener. De naam is wel Italiaans, maar de 'truck' is in de basis eigenlijk gewoon een DongFeng uit China. Italianen vinden het nu eenmaal leuk dingen onder hun eigen naam te verkopen. En een Gladiator? Tsja, als je referentiekader een Vespa is misschien wel inderdaad. Wat aan dit voertuig vooral opvalt zijn de 'nieren', ik kan me niet voorstellen dat BMW daar heel erg blij mee i wat bescheidener. De naam is wel Italiaans, maar de 'truck' is in de basis eigenlijk gewoon een DongFeng uit China. Italianen vinden het nu eenmaal leuk dingen onder hun eigen naam te verkopen. En een Gladiator? Tsja, als je referentiekader een Vespa is misschien wel inderdaad. Wat aan dit voertuig vooral opvalt zijn de 'nieren', ik kan me niet voorstellen dat BMW daar heel erg blij mee i wat bescheidener. De naam is wel Italiaans, maar de 'truck' is in de basis eigenlijk gewoon een DongFeng uit China. Italianen vinden het nu eenmaal leuk dingen onder hun eigen naam te verkopen. En een Gladiator? Tsja, als je referentiekader een Vespa is misschien wel inderdaad. Wat aan dit voertuig vooral opvalt zijn de 'nieren', ik kan me niet voorstellen dat BMW daar heel erg blij mee i wat bescheidener. De naam is wel Italiaans, maar de 'truck' is in de basis eigenlijk gewoon een DongFeng uit China. Italianen vinden het nu eenmaal leuk dingen onder hun eigen naam te verkopen. En een Gladiator? Tsja, als je referentiekader een Vespa is misschien wel inderdaad. Wat aan dit voertuig vooral opvalt zijn de 'nieren', ik kan me niet voorstellen dat BMW daar heel erg blij mee i wat bescheidener. De naam is wel Italiaans, maar de 'truck' is in de basis eigenlijk gewoon een DongFeng uit China. Italianen vinden het nu eenmaal leuk dingen onder hun eigen naam te verkopen. En een Gladiator? Tsja, als je referentiekader een Vespa is misschien wel inderdaad. Wat aan dit voertuig vooral opvalt zijn de 'nieren', ik kan me niet voorstellen dat BMW daar heel erg blij mee i wat bescheidener. De naam is wel Italiaans, maar de 'truck' is in de basis eigenlijk gewoon een DongFeng uit China. Italianen vinden het nu eenmaal leuk dingen onder hun eigen naam te verkopen. En een Gladiator? Tsja, als je referentiekader een Vespa is misschien wel inderdaad. Wat aan dit voertuig vooral opvalt zijn de 'nieren', ik kan me niet voorstellen dat BMW daar heel erg blij mee i wat bescheidener. De naam is wel Italiaans, maar de 'truck' is in de basis eigenlijk gewoon een DongFeng uit China. Italianen vinden het nu eenmaal leuk dingen onder hun eigen naam te verkopen. En een Gladiator? Tsja, als je referentiekader een Vespa is misschien wel inderdaad. Wat aan dit voertuig vooral opvalt zijn de 'nieren', ik kan me niet voorstellen dat BMW daar heel erg blij mee i

NET ZO INTERESSANT

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *