De twee levens van de DB-39-66

Scania 110
Op het oldtimerevenement op Koningsdag in Minnertsga zag ik voor het eerst de prachtige Scania 110 van tentenverhuur en cateringbedrijf Van Kammen staan. De truck kwam me bekend voor, die was veel vaker in Minnertsga geweest. De vorige eigenaar, Visser, is jarenlang gevestigd geweest in het pand waar nu G.G. de Vries zit. Later is Visser overgenomen door Wassenaar, om de cirkel rond te maken stond de oldtimer Scania van dat bedrijf er ook nog eens vlak bij.
Scania 110
De truck was in deze uitvoering nog zeker tot 2005 in gebruik. Hij heeft ook de oudere kleuren van Visser nog gedragen, maar daar heb ik helaas zelf geen foto’s van. Ook bovenstaande foto is niet je van het, in 2005 kon je met goedkope digitale camera’s helaas niet echt mooie beelden maken. Maar beter iets dan niets! Op onderstaande foto staat hij overigens nog wel in de oude kleuren in het rijtje.
Volvo FH12 1st gen

Nog wat extra Van Kammen foto’s:
Scania 110Scania 110Scania 110Scania 110

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *