Volvo FH voor Wagenaar mooiste van Fryslân?


Volvo FH 4th gen
Een maand terug was hij al in een preview te zien, maar zojuist is hij dan eindelijk afgeleverd, de prachtige nieuwe Volvo FH voor vrachtautorijschool Wagenaar. Deze gaat over enkele maanden, als de aanhangwagen ook af is, de huidige Volvo FH vervangen, tot die tijd rijden ze samen. Volgens mij ben ik de eerste persoon geweest zonder truckrijbewijs die de truck bestuurd heeft, de auto stond nog geen vijf minuten op het erf of ik werd achter het stuur gezet… Voor mij waren het in ieder geval de eerste meters met een truck en ik moet zeggen dat het enorm verslavend is! Wel een hele gave truck om mee ‘ontmaagd’ te worden op dit gebied, ik weet zeker dat hij hele hoge ogen gaat gooien bij de diverse mooiste truck verkiezingen. Genoeg gekletst, tijd voor foto’s!
Volvo FH 4th gen

Volvo FH 4th gen

Volvo FH 4th gen

Volvo FH 4th gen

Volvo FH 4th gen

Volvo FH 4th gen

Volvo FH 4th gen

Volvo FH 4th gen

Volvo FH 4th gen

Volvo FH 4th gen

Volvo FH 4th gen

3 Comments

  1. Frank 29 april 2015 Reply
  2. Tom 29 april 2015 Reply
  3. Frank 30 april 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *