Vier Scania P410’s voor Sanders Fritom

Sanders Fritom uit het Noord-Brabantse Uden kreeg onlangs de laatste Scania P410 geleverd uit een order van vier stuks. De twee trekkers en twee bakwagens worden ingezet voor LZV toepassingen in de bevoorrading van distributiecentra. Sanders Fritom koos bewust voor de 410 pk SCR-only motor. De 13 liter Euro 6 motor heeft in korte tijd een indrukwekkende reputatie opgebouwd als een ultra-zuinige krachtbron. Bij de aanschaf zijn vier merken in beeld geweest die alle zowel op wegprestaties als op financiële overwegingen zijn gewogen. In de finale Total Cost of Ownership toonde Scania het beste totaalplaatje. Alle vier de trucks zijn geleverd door de vestiging Scania Veghel.
Scania P410
De trekkers worden gecombineerd met twee citytrailers en de bakwagen met een drie-assige trailer. Om de duurzaamheid van de nieuwe Scania’s te vergroten worden de betrokken chauffeurs via Scania Driver Services getraind en gecoacht. De training voldoet niet alleen aan code 95, maar ook aan het HNR (Het Nieuwe Rijden) om de chauffeurs zo efficiënt mogelijk de nieuwe trucks te berijden. Via Scania Driver Coaching worden de chauffeurs gevolgd om de aangeleerde rijstijl in de praktijk vast te houden.

Logistiek als passie. Dat is het motto van Sanders Fritom. Eigen auto’s, goed opgeleide chauffeurs, geen overbodige overslagdepots en rechtstreekse levering in de Benelux en Duitsland. Door alle onderdelen van het logistieke traject in eigen hand te houden, is de flexibiliteit van Sanders Fritom maximaal. Het familiebedrijf houdt zich bezig met fijnmazige 24 -uur distributie in de Benelux, warehousing en internationale groupage.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *