René Henkes bij de Rollende Keukens


onbekend onbekend/overig
Vanaf vanavond 18.00 uur tot en met zondagavond vind op het terrein van de Westrgasfabriek te Amsterdam, het grootste ‘Foodtruck’ festival van Nederland plaats. Rijdende of rollende keukens dus! Een ideale combinatie voor de volgers van deze blog, want waar vind je nu en vele oude en bijzondere voertuigen, en lekker eten, drinken, muziek en een goede sfeer?
Mercedes-Benz Düsseldorfer
Je ziet ze steeds meer verschijnen bij allerlei evenementen en dat is toe te juichen. Want naast bijzondere wagens, in vaak exotische uitmonstering, zijn ook de producten die er verkocht worden zeker de moeite waard.
Piaggio Vespa
Ikzelf zeg altijd dat het fenomeen rollende keuken, de mooiste manier is om ons rollende erfgoed te bewaren. Gister was ik voor mijn werk, te vinden op het terrein in Amsterdam en ik moet zeggen dat mijn stelling zeker niet ontkracht werd, alhoewel… Op een zeker moment kwam er een Iveco Daily terrein op rijden, met op het laadplateau een prachtige Citroën HY. Kijk, dat verstoorde de mythe toch wel een beetje! Gelukkig heb ik inmiddels al zoveel evenementen bezocht speciaal voor de foodtrucks, dat dit tot de uitzonderingen behoort.
Ford F150
Mocht je geen zin hebben in de meubelboulevard, de vele voorjaarsfairs of dat soort evenementen? Neem dan zeker een kijkje in Amsterdam. Al ga je alleen maar kijken?! En ik weet zeker dat het hele gezin zich vermaakt.
Nu een serie foto’s van gister en eerdere evenementen waar de rollende keukens present waren:
Iveco Daily

Ford D-serie

Mercedes-Benz Bremer (TN/T1)

International overig/onbekend
Dit was een gastblog van de hand van René Henkes. Binnenkort meer over dit onderwerp in het BIGtruck Magazine.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *