Amsterdamse Horrorschrijfster rijdt graag in BMW ;)

Schrijfster Sophia Drenth (1971) legt momenteel de laatste hand aan haar roman Bloedwetten. Het boek is tot stand gekomen dankzij een droom en Drenth heeft besloten het niet bij een droom te laten.

Omdat reguliere uitgevers op slot zitten, gaat zij haar roman zelf uitgeven. Daarvoor is geld nodig. Minimaal 6500,- euro is nodig om het boek te laten verschijnen. Drenth is daarom een crowdfunding gestart via het platform voordekunst.

Met dit geld kan zij Bloedwetten uitgeven met de kwaliteit die het verdient: geredigeerd door een professionele tekst- en woordredacteur en alles wat er vandaag de dag bij boekpublicatie komt kijken.

Het boek: Volksvertegenwoordiger Roan Storm verzet zich met hand en tand tegen de opmars van gemaakt bloed in de samenleving. Hij gaat over lijken en is bereid het ultieme offer te brengen. Een man die alles verloor wat hij liefhad en niets te verliezen heeft.

Laat je meenemen op een avontuur dat je nog lang zal bijblijven, vol levensechte personages waar je intens van zal gaan houden of ze met plezier zal haten.

Bloedwetten is een roman over transformatie, vrije wil, innerlijke kracht en trouw blijven aan jezelf. Huiveringwekkende gebeurtenissen, politiek gekonkel en passie wisselen elkaar in hoog tempo af.

Elke wet heeft zijn prijs.

Bloedwetten meefinancieren? Kijk voor meer informatie op: https://www.voordekunst.nl/projecten/3174-steun-de-publicatie-van-bloedwetten-1#

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *