Volvo FH 500 8×2 voor Aannemersbedrijf H. Mulder B.V.

Aannemersbedrijf H. Mulder B.V., gevestigd in Leerbroek, heeft een unieke Volvo FH 500 8×2 met 85 ton/meter HMF autolaadkraan in gebruik genomen. De multifunctionele truck wordt vooral ingezet voor het plaatsen van prefab elementen/huisjes en het maken van betonkelders. De Volvo FH werd geleverd door Volvo Trucks-dealer Van Dijk Culemborg.
Volvo FH 4th gen
Aannemersbedrijf H. Mulder B.V. heeft zich gespecialiseerd in het maken van de fundatie en het plaatsen van stroom- en glasvezelhuisjes. Henri Mulder, tweede generatie en directeur: “We zijn meer dan vijfenveertig jaar actief in de bouw en grondwerk. De prefab elementen/huisjes worden in Nederland en België geplaatst.” Aannemersbedrijf H. Mulder B.V. neemt het hele traject voor haar rekening: uitzetten, sonderen, funderen tot het met het plaatsen van de huisjes, al dan niet in losse elementen. Als je iets doet voor je klant dan moet je ervoor zorgen dat hij er wat aan heeft. Dat is ook de basis van de nieuwe Volvo FH 500.”
Volvo FH 4th gen
Uitgebalanceerde asconfiguratie
De Volvo FH 500 8×2 heeft een normale slaapcabine om te kunnen werken met de kraan aan de voorzijde van de truck. De asconfiguratie is dermate uitgebalanceerd dat, ondanks de zware kraan, er genoeg nuttig laadvermogen overblijft voor het transport van de prefab elementen/huisjes. Drie assen zijn stuurbaar waardoor de truck makkelijk kan manoeuvreren. “Dit is de truck die we nodig hebben voor ons werk. We hebben met veel dingen rekening gehouden. De stempeling van de kraan is zodanig dat we ook voor de cabine kunnen stempelen. Voor onze klanten is deze combinatie een uitkomst. Doordat we selfsupporting zijn, kunnen we kosten voor de klant besparen.”
Volvo FH 4th gen
Van Dijk staat erachter
De truck is samen met Van Dijk Trucks samengesteld. “Voor ons is het de combinatie van het dealerbedrijf met het product. De mensen bij Van Dijk staan altijd voor je klaar. Het gaat om de service die Van Dijk biedt. Zij staan achter het product en dat is voor ons erg belangrijk.”
Volvo FH 4th gen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *