AB Texel heeft Butter Group overgenomen

Logistiek dienstverlener AB Texel heeft per 8 juni 100% van de aandelen van transportonderneming Butter Group overgenomen. Deze overname sluit aan op de ambitie van AB Texel om uit te groeien tot de meest gewaardeerde logistiek dienstverlener in de agriketen. Door de overname ontstaat er een moderne logistieke dienstverlener met een wagenpark van 700 voertuigen.
Volvo FH 4th gen
AB Texel en Butter Group hebben beide veel ervaring op het gebied van logistieke dienstverlening in de agriketen. AB Texel kan door de overname van Butter Group haar dienstverlening aan haar klanten verder optimaliseren. We hebben dezelfde ambitie waar het gaat om de dienstverlening aan onze klanten. Aldus Dennis Wetenkamp, Algemeen Directeur AB Texel. “Bovendien verstevigen we door de overname ons netwerk in West Europa waardoor we nog beter kunnen inspelen op de wensen van onze klanten.”
Scania R420
Butter Group streeft naar continuïteit en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan haar klanten in de agrifoodsector. “Om de kwaliteit van onze logistieke dienstverlening te waarborgen ben ik op zoek gegaan naar een combinatie waarbinnen dat mogelijk is”, aldus Marc Nijdam algemeen directeur Butter Group. “AB Texel bleek een logische partner omdat zij ons streven naar kwaliteit en continuïteit volledig onderschrijven.”
DAF XF Euro 6
In december 2014 kondigde AB Texel een voornemen tot overname van Butter Group aan. De afgelopen maanden heeft een zorgvuldig haalbaarheidsonderzoek plaatsgevonden. Dit onderzoek is recent succesvol afgerond. Het samengaan van de bedrijven zal naar verwachting geen nadelige gevolgen hebben op de werkgelegenheid van de gezamenlijke bedrijven.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *