1954 Citroën U23 gespot in Moddergat


Citro U23
Niet geheel toevallig kwam ik vandaag een Citroën U23 uit 1954 tegen in Moddergat. Het is min of meer mijn schuld dat hij daar staat namelijk… Door deze blog is de eigenaar, Pieter Leistra (de autocrosser inderdaad), nogal gecharmeerd geraakt van dit type Citroën. Aanvankelijk wilde hij deze kopen, maar uiteindelijk vond hij een exemplaar in Nederland. Vrees niet, hij wordt niet opgeofferd aan het bangerracen. Wat er wel mee gaat gebeuren? Daar komen jullie vanzelf achter, maar wie Pieter ee beetje kent weet al dat het in ieder geval niet alledaags is.
Citro U23

Citro U23

Citro U23

Citro U23

Citro U23

Citro U23

Citro U23

NET ZO INTERESSANT

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *