Vierasser krachtpatser voor Van Diemen uit Leiden

Van Diemen in Leiden is actief in de afvalbranche en sloopwerken. Voor het transport van containers is een fraaie Scania G490 LB 8×4 HSZ in gebruik genomen. Deze vier-asser is zeer robuust dankzij de speciale ‘heavy duty’ uitvoering en de krachtige 490 pk/2550 Nm Euro 6 motor.
Scania G490
Het speciale heavy duty front van Scania heeft een stalen bumper, een extra sterke trekkoppeling en H7 koplampen met koplampbeschermers. De extra bodemvrijheid is in dit werk geen overbodige luxe. Verder is er een handige opstap op de accubak, een dakairco en een frontzichtcamera van Orlaco voor de nodige veiligheid. Dankzij de eenvoudige schakelaars op het dashboard wordt door de chauffeur in zwaarder terrein altijd de juiste keuze gemaakt.
Scania G490
Van Diemen is al sinds 1936 actief in onder andere de afvalbranche en sloopwerken. In de loop der tijden zijn er takken aan het bedrijf toegevoegd, zoals betonboringen en asbestverwijdering. Ook is er een eigen sorteerinrichting aanwezig in het bedrijfspand in Leiden.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *