Frije Cross Blije 2015: Actie!

De eerste blogpost in een drieluik over de Frije Cross bij Blije dit jaar. Er volgt nog een deel over de nûvere weinen en een deel over het rennerskwartier, maar nu eerst een aantal van de mooiste actiefoto’s die ik vanmiddag heb gemaakt.


Mijn buurman maakte een koprol, maar reed daarna gewoon verder. Zo hoort het!Dit is natuurlijk aar een relatief kleine selectie, de meeste deelnemers heb ik wel op de foto gezet. Wil je alle foto’s van jezelf of je team ontvangen? Meld dan even je startnummer en de klasse waar je reed hier onder in de reacties (of mail me even, adres staat hier) en je krijgt ze allemaal. Als je lief voor me bent vertel je ook even het type auto (de motoren houd ik toch niet uit elkaar, schaam) en de kleur er bij, dat zoekt wat sneller.

Volgend jaar maar weer naar ‘de moaiste sneon fan de boufak’ denk ik! En vanaf deze plek een bedankje aan alle deelnemers maar vooral vrijwilligers! En dan in het bijzonder Willie Boonstra, die het evenement als geen ander op de kaart heeft weten te zetten, waarvoor hulde.

NET ZO INTERESSANT

6 Comments

  1. Jouke Jorn van der Ploeg 8 augustus 2015 Reply
  2. Tom 8 augustus 2015 Reply
  3. meindert 9 augustus 2015 Reply
  4. anneke oevering 9 augustus 2015 Reply
  5. Simone 10 augustus 2015 Reply
  6. Frans 10 augustus 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *