De Volvo FH van Sjoerd Jongema


Volvo FH 4th gen Sjoerd Jongema
Sinds een half jaar rijdt Sjoerd Jongema uit Harlingen met deze Volvo FH 4th gen voor Vrieswijk uit Minnertsga. Er staat inmiddels al weer 76000 kilometer op de teller, die zijn voornamelijk over Nederlandse wegen gegaan, de rest in Duitsland en België. Sjoerd vervoert in de trailer eigenlijk alles wat losgestort is. Het gros daarvan is schroot, maar er hebben ook al glas, wegenbouwgrint, spoorgrint, kunstmest en graan in de bak gezeten.
Volvo FH 4th gen Er staat inmiddels al weer 76000 kilometer op de teller, die zijn voornamelijk over Nederlandse wegen gegaan, de rest in Duitsland en België. Sjoerd vervoert in de trailer eigenlijk alles wat losgestort is. Het gros daarvan is schroot, maar er hebben ook al glas, wegenbouwgrint, spoorgrint, kunstmest en graan in de bak gezetenEr staat inmiddels al weer 76000 kilometer op de teller, die zijn voornamelijk over Nederlandse wegen gegaan, de rest in Duitsland en België. Sjoerd vervoert in de trailer eigenlijk alles wat losgestort is. Het gros daarvan is schroot, maar er hebben ook al glas, wegenbouwgrint, spoorgrint, kunstmest en graan in de bak gezetenEr staat inmiddels al weer 76000 kilometer op de teller, die zijn voornamelijk over Nederlandse wegen gegaan, de rest in Duitsland en België. Sjoerd vervoert in de trailer eigenlijk alles wat losgestort is. Het gros daarvan is schroot, maar er hebben ook al glas, wegenbouwgrint, spoorgrint, kunstmest en graan in de bak gezetenEr staat inmiddels al weer 76000 kilometer op de teller, die zijn voornamelijk over Nederlandse wegen gegaan, de rest in Duitsland en België. Sjoerd vervoert in de trailer eigenlijk alles wat losgestort is. Het gros daarvan is schroot, maar er hebben ook al glas, wegenbouwgrint, spoorgrint, kunstmest en graan in de bak gezetenEr staat inmiddels al weer 76000 kilometer op de teller, die zijn voornamelijk over Nederlandse wegen gegaan, de rest in Duitsland en België. Sjoerd vervoert in de trailer eigenlijk alles wat losgestort is. Het gros daarvan is schroot, maar er hebben ook al glas, wegenbouwgrint, spoorgrint, kunstmest en graan in de bak gezetenEr staat inmiddels al weer 76000 kilometer op de teller, die zijn voornamelijk over Nederlandse wegen gegaan, de rest in Duitsland en België. Sjoerd vervoert in de trailer eigenlijk alles wat losgestort is. Het gros daarvan is schroot, maar er hebben ook al glas, wegenbouwgrint, spoorgrint, kunstmest en graan in de bak gezeten Sjoerd Jongema Sjoerd Jongema Sjoerd Jongema Sjoerd Jongema

Volvo FH 4th gen

Volvo FH 4th gen

Volvo FH 4th gen

Met dank aan Sjoerd Jongema voor de aanvullende informatie en de foto met trailer.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *