Rondaan levert bijzondere combinatie aan Hoogland


DRACO TXB 342
Gisteren had ik het al aangekondigd in de blog over de twee levens van de BZ-PR-36, hij zou een unieke combinatie gaan vormen met een trailer die op dat moment nog bij Rondaan binnen stond. Vanmiddag is de hele combinatie afgeleverd. De DRACO TXB 342 is voorzien van een compleet nieuwe opbouw. Bijzonder daarbij is ook dat de trailer voorheen niet kipbaar was, dit is door Rondaan ook helemaal aangepast. De oplegger is voorzien van de nieuwe Rondaan bulksluis. Deze heeft een groter volume, hogere opbrengst door hogere bedrijfsdruk, geharde behuizing, gemakkelijk verwisselbare lamellen van slijtvast verenstaal, betere dosering mogelijk, minder stofvorming door uniek ontwerp en een unieke ophanging van hydromotor. Hopelijk is het tweede leven van deze combinatie beter dan het eerste. Hoogland, veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst!
DRACO TXB 342

DRACO TXB 342

DRACO TXB 342

DRACO TXB 342

DRACO TXB 342

DRACO TXB 342

DRACO TXB 342

Scania P420

Scania P420

Scania P420

Scania P420

Scania P420

Scania P420

Scania P420

Scania P420

Scania P420

Scania P420

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *