De oude Hi-Do truck onder de hamer?

Scania-Vabis L76Een legendarische showtruck uit de jaren ’80 was de Scania-Vabis L76 van Hi-Do. Bovenstaande foto van Jaco Terlouw is hier al vaker op de blog verschenen. Toen ik in het oldtimermuseum in Oostvoorne onderstaande Scania zag, moest ik direct aan die truck denken. Ondanks dat er een andere kenteken op zit, heb ik toch een heel sterk vermoeden dat het om dezelfde truck gaat. Vanaf de jaren ’90 was het mogelijk om voor oldtimers een ouder lijkend kenteken aan te vragen. Komende vrijdag gaat hij onder de hamer op de veiling. Waar zou hij nu terecht komen? Scania-Vabis L76Scania-Vabis L76Scania-Vabis L76Scania-Vabis L76
Meer informatie over deze truck vind je hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *