Preview Mercedes-Benz op de RAI


Mercedes-Benz Actros MP4
Over een week opent de BedrijfswagenRAI haar poorten weer. In deze blog alvast een korte vooruitblik met wat we op de stands van Mercedes-Benz kunnen verwachten. Je kunt de Mercedes-Benz Trucks stand meteen in hal 2 vinden, achter de GINAF stand. Naast de truckstand is het dienstenplein te vinden, die op haar beurt weer geflankeerd wordt door een ander truckmerk van Daimler, namelijk Fuso. De bestelwagenafdeling van Mercedes-Benz heeft er overigens tot mijn grote spijt voor gekozen niet op de beurs aanwezig te zijn.
Mercedes-Benz FT 2025
Blikvanger op de stand is uiteraard de autonoom rijdende Mercedes-Benz FT 2025.
Mitsubishi Fuso Canter
Op de Fuso stand is er vooral aandacht voor alternatieve aandrijftechnieken, de EcoHybrid en E-Cell uitvoeringen van de Canter staan tentoongesteld.
Mercedes-Benz Actros MP4
Het Fuel Duel is zo’n succes dat het nu Europa-breed uitgerold word. Dat bewijst deze Belgische truck die een paar kilometer bij Mercedes-Benz Nederland vandaan stond maar weer. Dit is er een van de (voor Nederland) vierde generatie Fuel Duel, onder de naam ‘Fuel Duel Powerbooster’.

Niet in deze blog, maar wel op de RAI stand: Een Atego 1224 met lange cabine, een Actros Safety Truck en een Actros 6×2 Roadstars, een special edition truck met voorlopas.


Mercedes-Benz Actros MP4
Als blikvanger voor de poort komt deze Mercedes-Benz Actros MP4, compleet bestickerd volgens het motto van Mercedes, ‘The future is here’. Dat kun je heel letterlijk nemen tijdens de RAI, 21 oktober 2015 is ook de dag waar Marty McFly terecht kwam in de film ‘Back to the Future’. Als je een DeLorean voorbij ziet vliegen weet je dus wie het zijn.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *