De levens van de BD-XX-92


Volvo FH12 1st gen BD-XX-92
Hans Kramer heeft de Volvo FH12 1st gen met kenteken BD-XX-92 twee keer op de foto gezet. Eerst nog in de kleuren van Sprik Granen, later in Monsma outfit. Ten tijde van de eerste foto was de truck net bij Monsma aangekomen, hij staat hier op het terrein in Vrouwenparochie. De foto van een paar maanden daarna is bij carrosseriebouwer De Groot in Stiens op de stoep genomen. Door de rode grille was de truck altijd gemakkelijk te herkennen tussen de andere Monsma trucks.
Volvo FH12 1st gen BD-XX-92 BD-XX-92 Ten tijde van de eerste foto was de truck net bij Monsma aangekomen, hij staat hier op het terrein in Vrouwenparochie. De foto van een paar maanden daarna is bij carrosseriebouwer De Groot in Stiens op de stoep genomen. Door de rode grille was de truck altijd gemakkelijk te herkennen tussen de andere Monsma trucksTen tijde van de eerste foto was de truck net bij Monsma aangekomen, hij staat hier op het terrein in Vrouwenparochie. De foto van een paar maanden daarna is bij carrosseriebouwer De Groot in Stiens op de stoep genomen. Door de rode grille was de truck altijd gemakkelijk te herkennen tussen de andere Monsma trucksTen tijde van de eerste foto was de truck net bij Monsma aangekomen, hij staat hier op het terrein in Vrouwenparochie. De foto van een paar maanden daarna is bij carrosseriebouwer De Groot in Stiens op de stoep genomen. Door de rode grille was de truck altijd gemakkelijk te herkennen tussen de andere Monsma trucksTen tijde van de eerste foto was de truck net bij Monsma aangekomen, hij staat hier op het terrein in Vrouwenparochie. De foto van een paar maanden daarna is bij carrosseriebouwer De Groot in Stiens op de stoep genomen. Door de rode grille was de truck altijd gemakkelijk te herkennen tussen de andere Monsma trucks

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *