Vomag in Sinsheim

Vomag logo
Mijn stiefschoonvader (of is het schoonstiefvader?) lachte een beetje toen ik vertelde dat ik weer naar Sinsheim ging. “Wat is er nu anders dan twee jaar geleden?”. Dat is altijd een verrassing, de collectie is altijd wisselend, dus je weet nooit precies wat je aantreft. Deze Vomag was één van de voertuigen die ik nog niet kende. Sterker nog, van mijn leven had ik nog nooit eerder een Vomag gezien, dus ik was er heel erg blij mee! Vomag had een goede naam, maar doordat ze al in 1939 gestopt zijn, zijn ze nu alsnog extreem zeldzaam. Zo ontzettend veel Duitse trucks hebben de Tweede Wereldoorlog niet overleefd. Vomag onbekend/overigVomag onbekend/overigVomag onbekend/overigVomag onbekend/overigVomag onbekend/overigVomag onbekend/overigVomag onbekend/overigVomag onbekend/overigVomag onbekend/overigVomag onbekend/overig

One Response

  1. Jan Clevering 6 januari 2022 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *