AB Texel, Butter en A-Ware samen verder als AB Agri Transport


Volvo FH 4th gen
AB Texel, Butter Group en A-ware Logistics gaan samen verder onder de naam AB Agri Transport. Sinds de overname van Butter Group door AB Texel in juni is hard gewerkt aan de integratie van beide bedrijven en de samenvoeging met A-ware Logistics. De nieuwe groep krijgt zichtbaar vorm middels een nieuwe naam en logo.
MAN TGS 2nd gen

Nieuwe naam

Waarom AB Agri Transport? AB is afgeleid van AB Texel en is de combinatie van de eerste letters van de drie bedrijven (AB Texel, Butter Group en A-ware Logistics). Agri Transport geeft de kernactiviteit weer.
Scania R420

Bedrijven & activiteiten

Onder de vlag AB Agri Transport blijft men onderscheid maken naar bedrijf en specialisme. Ze vervoeren losgestorte agrarische producten, meel, veevoer, (vloeibare) zuivel en gekoeld agrifood. Voor wat betreft de losgestorte agrarische producten wordt de markt vanuit twee gezichtspunten benaderd. AB Texel zal vooral de Nederlandse, Belgische, Engelse en Franse markt en de verwerkende industrie bedienen. Butter Group zal zich met name richten op Duitsland en de overige Europese landen en op de handels- en inpakbedrijven.
Mercedes-Benz Actros MP1

Bedrijfsnamen

De naam AB Texel blijft. Butter Group wijzigt in AB Butter en A-ware Logistics wordt AB Texel Koeltransporten. De namen van de vennootschappen wijzigen overigens niet met uitzondering van A-ware Logistics B.V. Dit wordt AB Texel Koeltransporten B.V.

Nieuw logo

In het nieuwe logo komt de kenmerkende kleur blauw terug. De groene stip vormt de verbinding tussen de drie bedrijven. De nieuwe naam en huisstijl worden per 1 januari gefaseerd ingevoerd. Het nieuwe logo heeft een frisse, moderne uitstraling en past bij de ambitie om uit te groeien tot de meest gewaardeerde logistieke dienstverlener in agrifood.
DAF XF105

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *