Van Straalen de Vries en Kuiper Transport gaan fuseren


Volvo FH 4th gen
Na vele jaren van goede onderlinge samenwerking hebben de Noord-Hollandse transportondernemingen van Straalen de Vries Transport uit Zwaagdijk-Oost en Kuiper & Zn. Transport BV uit Heerhugowaard besloten de krachten te bundelen. Kuiper & Zn. Transport BV zal binnen de Van Straalen de Vries groep worden geïntegreerd met behoud van eigen identiteit. Hierbij zal Geert Kuiper toetreden tot de directie. Samen hebben de bedrijven 275 medewerkers en 170 vrachtwagens met meerdere vestigingen door het hele land.

De ondernemingen, beide in het bezit van het Keurmerk Transport en Logistiek, blijven hun activiteiten vanuit eigen locaties voortzetten. Deze activiteiten op het gebied van transport, opslag en expeditie worden zoveel mogelijk op elkaar afgestemd. Dit om de vertrouwde kwaliteit van het werk te waarborgen en de dienstverlening aan de klanten verder te kunnen optimaliseren. Onder het motto ‘Samen sterker’ kijken ze vol vertrouwen naar de toekomst.
Volvo FH 3rd gen
Foto’s Kuiper: Tom van der Elst (boven) en Vincent Smit (onder)

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *