Een Bickel Phönix met V10-motor

Bickel PhönixHallo Alex,

Ik keek vandaag toevallig op je website en kwam veel mooie foto’s tegen.
Toevallig heb ik nog 2 foto’s die ik afgelopen jaar heb gemaakt in Duitsland, en ik dacht misschien kun je er wat mee. Het zijn foto’s van een MAN Phoenix bickel V10. Mij is verteld dat deze in beperkte oplage is gemaakt door de firma bickel uit Duitsland omdat zij met deze truck kampioen zijn geworden bij het truckracen. Verder schijnt deze vrachtauto gebruikt te zijn bij het truckpullen in Nederland, hiervan staan foto’s op de site van de ntto.De auto stond afgelopen jaar op marktplaats en ben wezen kijken of het nog waard was om deze te restaureren, maar de staat was zo slecht dat dit te kostbaar werd. Ik heb toch nog maar even een proefrit gemaakt omdat je toch niet elke dag de kans krijgt om op zo’n aparte auto te rijden.

Met vriendelijke groet,
Klaas Potstra
Bickel Phönix
Meer Bickel Phönix foto’s vind je door op de naam hiervoor te klikken.

One Response

  1. Gerard Colje 11 juli 2015 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *