Volvo FH 460 Globetrotter voor Adexpo

Efficiënt leveren, flexibiliteit en een optimale bereikbaarheid zijn belangrijke ingrediënten van het succes van Adexpo. Het bedrijf levert designmeubelen en tapijt voor beurzen en evenementen in Noordwest-Europa. Voor haar transportactiviteiten breidde Adexpo haar wagenpark uit met een Volvo FH 460 trekker. De truck werd geleverd door Volvo Trucks dealer Bluekens Truck en Bus Roosendaal.

Adexpo nam onlangs een vierde truck in gebruik, een Volvo FH 460 Globetrotter trekker. André van Bezooijen, directeur/eigenaar: “Voor ons is transport heel belangrijk. En dan met name onze eigen vloot die bestaat uit vier trucks, waaronder drie combinaties en een trekker-oplegger, drie bestelwagens met een meubelopbouw en drie kleinere bestelwagens. We zijn een continu bedrijf, vandaar dat we hoge eisen stellen aan het comfort en het uitrustingsniveau van onze trucks. Dat betekent dat we alle mogelijke veiligheidsvoorzieningen aan boord hebben, maar ook zaken als I-ParkCool en de meest luxe elektrisch verstelbare stoelen. Dat het opnieuw een Volvo is geworden heeft naast de eigenschappen van het product ook te maken met de relatie met onze dealer Bluekens Truck en Bus. Het is een goede gesprekspartner en professioneel. Wij kunnen ons in het werk geen stilstand veroorloven. Zij zorgen ervoor dat we mobiel blijven. Zij zijn ook partner voor onze bestelwagens. Zij zorgen ervoor dat we mobiel blijven en zijn ook partner voor onze bestelwagens. Zo hebben wij in september 2015 en in januari 2016 in totaal 3 nieuwe Renault Masters met meubelopbouw en laadklep in gebruik genomen welke goed bevallen.”
Volvo FH 4th gen
700 beurzen in heel Europa
Adexpo, gevestigd in Roosendaal, houdt zich bezig met de verhuur van designmeubelen voor beurzen en evenementen in Noordwest-Europa. Het bedrijf maakt haar reputatie waar door topdesign van bekende ontwerpers als Arne Jacobsen, Philippe Starck en Marco Maran, maar ook enkele aansprekende andere namen, zoals Hee Welling, Ronan and Erwan Bouroullec, Busk and Herzog en Giuseppe Viganò te verhuren. “Wij zijn in 1988 begonnen en merkten al snel dat we ons moesten onderscheiden door ander meubilair aan te bieden dan onze collega’s. Een succesformule zo blijkt, want op dit moment beleveren wij vanuit onze vestigingen in Nederland en Duitsland, 700 beurzen in heel West-Europa. Daarnaast hebben we een verkoopkantoor in Engeland,” vertelt André van Bezooijen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *