Sherp ATV de ultieme terreinwagen?


Sinds kort op de markt in Rusland, de Sherp ATV. Voor een dikke 40.000 euro heb je er al één. Zijn 1,5 liter grote Kubota motor levert 44 pk en brengt hem naar een topsnelheid van 45 kilometer per uur. Op de weg wordt je dan misschien wel ingehaald door bejaarden op een elektrische fiets, maar daar hoort de Sherp natuurlijk ook helemaal niet thuis. Hij is vooral geschikt voor moerassen, maar kan eigenlijk overal wel uit de voeten. Het voertuig is ‘schrankgestuurd’, net als bijvoorbeeld de bekende Bobcat wielschopjes. Dit betekent dat hij op de plaats waar hij staat kan keren, ideaal in een bos. Het maakt instappen wel wat lastiger… Foto’s en info via Jalopnik


No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *