PrintCMR verkrijgbaar in de App Store

PrintCMR is sinds kort verkrijgbaar via de iOS App Store. Al geruime tijd is PrintCMR het programma waarmee iedereen vrachtbrieven kan verwerken. De software is erg gebruikersvriendelijk en kan direct ingezet worden. Het handgeschreven vrachtdocument kan nu eindelijk tot het verleden gaan behoren, zeker nu PrintCMR op eenvoudige wijze via de App Store verkrijgbaar is.

De software van PrintCMR is ruim 3 jaar op de markt. Het was al die tijd verkrijgbaar voor Windows en OS X en nu dus ook voor de iPhone en iPad. De layout van de papieren versie is al in de software opgenomen. Er gaat geen onnodige tijd verloren met het passend maken van de afdruk zodat het direct toepasbaar is.
Het resultaat is een document dat veel beter leesbaar is dan een handgeschreven CMR, waardoor controle- en verwerkingsproblemen worden voorkomen. Ingevoerde gegevens worden automatisch in de database van PrintCMR opgeslagen, zodat nieuwe documenten nog sneller kunnen worden aangemaakt.

Communicatie onderweg
De afgelopen periode laat zien dat diverse schakels in de logistieke keten PrintCMR weten te waarderen. PrintCMR blijkt een bijzonder handig maatje te zijn terwijl de aanschafsprijs en de installatievoorwaarden erg laag zijn. Ook bij een enkele vrachtbrief per maand is het gebruik van PrintCMR al interessant.

Als nieuwe doelgroep richt PrintCMR zich ook op de chauffeur, die nog vaak wordt geconfronteerd met het zelf invullen van vrachtbrieven. Het gebruiksgemak zorgt er voor dat het invullen altijd even snel en gemakkelijk gaat. Met de komst van de tablets en smartphones richt PrintCMR zich ook op deze mobiele apparaten.

De communicatie tussen kantoor en chauffeur heeft de aandacht gekregen. Middels E-mail zijn formulieren uitwisselbaar, waarbij een 100% kopie wordt overgedragen. Dat is inclusief een fotorapport, de handtekeningen, de op- en aanmerkingen en de laatste wijzigingen in het document. Het fotorapport kan gebruikt worden om gescande documenten op te nemen en te verzenden, maar ook om de lading te rapporteren.

Heeft de chauffeur eenmaal de vrachtbrief ontvangen, dan kan hij er nog veel meer mee.Geselecteerde telefoonnummers en adresgegevens zijn inbegrepen, zodat de chauffeur deze gebruikt om te bellen of om de navigatie direct een route te laten starten. PrintCMR is in staat om via het Airprint protocol het document af te drukken op origineel voorbedrukte formulieren. Is de vracht gereed, dan zendt de chauffeur het document weer naar kantoor en is het dossier compleet. Het kantoor hoeft vervolgens geen dagen meer te wachten om de administratie af te wikkelen.

Maar ook zonder kantoor is PrintCMR erg handig. De iPad versie werkt exact gelijk als op een PC, terwijl de iPhone het gemak van een klein apparaat geeft. In beide gevallen is het gebruik optimaal en worden alle eigenschappen van het apparaat benut. PrintCMR kan uitwisselen met elke andere PrintCMR gebruiker, ongeacht of het een PC, iPhone of iPad is.

CMR Concurrent
PrintCMR is voor de PC varianten verkrijgbaar bij CMR Concurrent. Bij interesse, informeer vrijblijvend naar de prijzen en installatiemogelijkheden via de website www.cmrconcurrent.nl.
Sinds 2013 is CMR Concurrent de vaste dealer voor PrintCMR in Nederland.
Behalve de verkoop van PrintCMR, regelt zij ook de levering van voorbedrukte formulieren, zoals de CMR, AVC en Begeleidingsbrieven.
PrintCMR sluit nauw aan op de formulieren die het Beurtvaartadres en CMR Concurrent leveren.
Inhoudelijke vraagstukken en tips and trickszijn te vinden op www.printcmr.nl.
De helpdesk van PrintCMR staat voor u paraat!

PrintCMR is vanaf heden verkrijgbaar in de App Store.

One Response

  1. Bram 15 februari 2016 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *