Truckland levert toonaangevende DAF LF aan Oger

Voor de zesde maal op rij nam kledingbedrijf Oger via Truckland Noord-Holland een nieuwe Euro 6 DAF LF 250 bakwagen in gebruik. De in stijlvol metallic rood gespoten nieuwe truck is onder meer voorzien van: een slaapcabine, AS Tronic versnellingsbak plus een uitgebreid comfort- en veiligheidspakket inclusief een airbag voor de bestuurder. Carrosseriebouwer Feld realiseerde de op maat gemaakte kledinglaadbak met elektrisch rolluik. Evenals zijn vijf voorgangers is ook deze nieuwste aanwinst een aansprekend visitekaartje voor het ruim 25 jaar bestaande kledingbedrijf van de familie Lusink.
DAF LF Euro 6
Michel Blom is al 25 jaar chauffeur bij het familiebedrijf en had op basis van die lange ervaring een belangrijke stem bij de aankoop. “Ik ben zeer te spreken over DAF en de service van Truckland. Wanneer ik eens wat heb, word ik altijd direct geholpen. Dat werkt plezierig en dat kom je lang niet overal tegen. Verder zijn de ervaringen met de vorige DAF’s altijd prima geweest. Deze keer hebben we ook naar een ander merk gekeken, maar zijn toch weer op DAF uitgekomen. Daarbij mag ik van mijn werkgever aangeven hoe de vrachtwagen uitgevoerd zou moeten worden. Een motor met Euro 6 is vanzelfsprekend, net als de automaat. Verder heeft deze truck veiligheidsvoorzieningen zoals: LDW (Lane Departure Warning), ACC (Adaptive Cruise Control) met FCW (Forward Collision Warning) en AEBS (Advanced Emergency Braking System), een bestuurdersairbag en met de verschillende camera’s heb ik een goed zicht op alles wat zich rond de wagen afspeelt. De laadbak is door Feld helemaal naar onze wens uitgevoerd. Hij is geschikt voor hangend vervoer en voorzien van een elektrisch bedienbare en beveiligde solide roldeur achter. Op de onderschuiflaadklep is traanplaat aangebracht, waardoor ik die als opstap kan gebruiken. De zijdeur achter was ook een wens van mij. In deze kleur en met de daarop aangepaste Oger reclame-uitingen is het weer een prachtige wagen, waarmee ik de komende vijf jaar weer prima mijn werk kan doen”, lacht Michel Blom.
DAF LF Euro 6
Sander Lusink, Brand Director bij Oger, is duidelijk over de keus voor jarenlang eigen vervoer. “Wij zetten de vrachtwagen vanuit ons hoofdkantoor in om de goederen te verdelen onder de filialen en wordt de nieuwe DAF ook ingezet voor de opbouw van beurzen. Verder hebben wij in Amsterdam nog een Oger Donna dameskleding- en een aparte Corneliani vestiging. Die beleveren wij ook met deze DAF. Door de vele evenementen die wij als bedrijf bezoeken zijn de vervoerstromen vaak heel flexibel en vragen om een maatwerkplanning. Dat lukt het beste met een eigen vrachtwagen. En met onze trouwe, eigen chauffeur Michel kunnen wij ook alle zorg voor de producten en een tijdige levering prima borgen. De keuze voor DAF ligt grotendeels bij Michel. Hij werkt al zo lang bij ons en heeft de meeste ervaring op dit gebied. Daarnaast houden wij van esthetiek en wanneer je deze nieuwe truck in die prachtige kleur en met de Oger belettering dan weer ziet staan, kun je alleen maar trots zijn. Het is echt een visitekaartje voor onze Oger bedrijven. Als familie vinden wij het dan tevens leuk om met een Nederlands product te rijden. Onze relatie met Truckland bestaat ook al 25 jaar. Vanwege de goede ervaringen met de voertuigen, komen we ook steeds terug bij Truckland. Naast de DAF gaat het dan om Fiat Fiorino’s voor onze Travelling Tailors en een Fiat Ducato.
DAF LF Euro 6
Oger is marktleider op het gebied van hogere herenmodesegment. Ruim een kwart eeuw geleden startte Oger Lusink zijn bedrijf met de missie om Nederland Latijnser te maken. Daarmee bedoelde hij de terugkeer van een echt ouderwetse pakkencultuur. In de loop van de jaren is dat wat losser geworden. Een colbert kun je nu ook met een spijkerbroek combineren. Oger pretendeert verder de nummer 1 te zijn op het gebied van maatpakken. Daarvoor hebben zij ook vele specialisten in dienst en leveren de mooiste merken ter wereld. Maar zeker niet alleen op het gebied van maatpakken, maar ook maatshirts, jassen en bijvoorbeeld bijzondere jeans met Japans denim. Oger is continu en over de hele wereld op zoek naar het allerhoogst haalbare, om dat naar Nederland te halen en via de eigen zaken aan de consument te kunnen bieden. Bekend is Oger ook omdat zij de staff en spelers van Ajax en Feijenoord kleden. Met Oger Corporate Fashion Statements worden leerlingen van hotelscholen, restaurants, banken, hotels, beurs personeel, beveiligingsbedrijven en personeel voor winkelketens gekleed.
DAF LF Euro 6

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *