Jaap Kingma in Kenia

Een deel van mijn lezers zal Jaap Kingma kennen als de makelaar uit Burgum. Een ander deel van het motorraceteam uit het recente verleden. Sommige mensen misschien zelfs van zijn scheidsrechterswerk of zijn tekeningen. Maar deze blog gaat over niets van dat. Jaap doet ook veel voor weeskinderen in Kenia, zo is hij bijvoorbeeld voorzitter van Stichting Geen Dak. Voel je vooral vrij iets te doneren aan die stichting. Dat kan ook in natura aan de kringloopwinkel naast de makelaardij in Burgum, of juist door daar iets te kopen. Ik ben je al voor gegaan. Voor wie zich afvraagt wat dat allemaal met deze blog te maken heeft? Kijk maar eens naar de foto’s hier onder die Jaap in Kenia gemaakt heeft!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *